Lars presenterer Fredagsmagasinet

Lars Nicolaysen er først ut til å lede Fredagsmagasinet. Den kjente musikeren fra Bodø var i en årrekke knyttet til Radio 8000 og har avviklet en rekke nattradiosendinger på 80 og 90-tallet. Nicolaysen har i tillegg laget samtlige vignetter og radiojingler som vil følge radio8000.no sine produksjoner.

 

-Skal bli moro å kle på seg radioutstyret etter så mange år, forteller Nicolaysen til radio8000.no. –Selv om bidraget i Fredagsmagasinet ikke er spesielt stort er det moro å bli spurt om å lede den første sendingen. Så får vi se om tilbakemeldingene på programmet er så pass gode at det kan bli flere sendinger, sier Nicolaysen til radio8000.no.

 

I den første sendingen vil både næringsliv og organisasjoner bli presentert og magasinet spenner seg fra Lions til mulig oppdrett av stør og dermed russisk kaviar på Halsa. Lytterne kan bli bedre kjent med to glade blomsterdamer på Leira i Bodø samt høre at det finnes et tredje alternativ til tradisjonelt bilhold gjennom AVIS. I tillegg har magasinet intervjuet en terapeut som har mer enn nok å gjøre med å få vonde kropper friske. Dette er bare smakebiter på hva som kommer i den første sendingen, forteller Nicolaysen til radio8000.no.

 

– Fredagsmagasinet produseres med åtte intervjuobjekter pr. sending. Det legges opp til at det ikke skal være konkurrerende bedrifter i sendingene og at bedrifter eller organisasjoner som velger å delta skal komme fra ulike segmenter i markedet. Dette gjør at Fredagsmagasinet kommer til å bli svært ressurskrevende å produsere men gevinsten er at lytterne får et interessant næringsmagasin, sier Lars Nicolaysen i en sluttkommentar til radio8000.no.