Wolfsverden.com

Wolfsverden.com har blitt en ”kultblogg” i Norge. Radio8000.no samarbeider med de som står bak den populære bloggen. Wolfsverden.com er ikke en tradisjonell blogg men et nettsted der den fargerike familien Wolf blir presentert. I løpet av høsten vil wolfsverden.com få nytt ansikt gjennom en ny nettside samt at tekstinnholdet vil bli oversatt til engelsk. Dette gjør at Wolfsverden.com får hele verden som lekegrind. Radio8000.no har fått forespørsel om annonsesalg til bloggen. Det er kun næringslivet i Nord-Norge som får tilbud om dette og reiselivsbedrifter eller reiselivsaktører vil stå i sentrum. Når den fargerike familien Wolf blir presentert i utlandet vil samtidig et svært stort publikum få tilgang til å se hvem som er aktører for reiseliv og turisme i vår fantastiske landsdel. Det vil ikke bare være annonser for ulike aktører i Nord-Norge men også en egen nettside som presenterer aktørene med tekst og bilder. I tillegg til annonsesalg har radio8000.no fått i oppdrag med å framskaffe en kunstner som kan illustrere hvert innlegg i bloggen. Denne kunstneren skal komme fra Salten.

Del gjerne våre saker:

Related posts

Leave a Comment