Behov for medarbeider

Fredagsmagasinet har hatt en pause. Sommeren er ferietid og bedriftsledere har tatt en pause for å lade batterier. Fredagsmagasinet vil være tilbake i løpet av august med nytt fra næringslivet i Salten. Vi ønsker å fortsette med sending av fredagsmagasinet på lokalradioen samt presentere bedrifter i Salten på nettportalen. Planen er at det etableres et selskap i løpet av høsten. I dette selskapet kan vi ha behov for flinke mennesker. I første omgang ser vi for oss noen som kan delta i 50% stilling. Først og fremst på salg men også innen produksjon av radio, nettsted og være med på videre planer i Nord-Norge. Selskapet som stiftes vil få navnet Media i Nord as. Hvis noen er interessert ta kontakt med Torbjørn Elvenes.

Del gjerne våre saker:

Related posts

Leave a Comment