Intervjuer fra Fredagsmagasinet

Nå er intervjuer som ble sendt i forrige Fredagsmagasin lagt inn i nettportalen. Hvert radiointervju ligger nå på sidene til de bedrifter og organisasjoner som deltok i sendingen på FM8000 Bodø. Du kommer også inn på de ulike sidene med å klikke på deltakerne i tekstflaten i denne artikkelen.

POLARFISK AS kunne fortelle i Fredagsmagasinet om at Nordland er i ferd med å få en svært interessant og ny oppdrettsnæring på plass. Om noen år kan det produseres russisk caviar fra Norge. VILLROSA as har travle dager. Med lokalt produserte prydbusker ønsker bedriften på leira i Bodø å tilby busker som er skapt for klimaet i nord. AVIS kunne fortelle at det finnes et tredje alternativ for befolkningen i Salten. Leie bil privat og dermed spare kostnader med bil nummer to i en familie. LIONS sliter med medlems rekruttering. Likevel tror LC Bodø/Bodin på større oppmerksomhet når organisasjonen feirer 100 år til neste år. FRYKT IKKE TYRKIA var en reportasje fra Kemer. Turoperatører i Salten har valgt å kansellere ferieturer til landet grunnet frykt for uroligheter. Fredagsmagasinet tok temperaturen på ferieparadiset. EVIDENSIA Bodø Dyresykehus kunne fortelle om Nordlands mest moderne klinikk i sitt slag og en av landets største. ODD IVAR WILHELMSEN beskrev belastningsskader grunnet bruk av mobiltelefon og nettbrett som et stadig større helseproblem i Salten.

Del gjerne våre saker:

Related posts