Villrosa AS vokser på rønvikleira

Villrosa as ble etablert for to år siden på Rønvikleira. I løpet av disse to årene har Vivian Andreassen og Anita Solli Berg etablert en kundekrets bestående av både næringsliv og privatpersoner. Selv om blomsterbutikken ligger litt utenom store kjøpesenter trives eierne av Villrosa både med beliggenhet og kunder og kundene trives med dem i Bodø.

-Vi etablere Villrosa as for to år siden i Dreyfushammarn på Rønvikleira og har i løpet av denne tiden vokst både som leverandør til private og bedrifter, forteller Vivian Andreassen til radio8000 no. – Nærområdet er nok lokalbefolkningen i Rønvik og på nordsida av byen men vi merker at flere næringsdrivende og lokalbefolkningen fra andre steder av byen kontakter oss for leveranser. Spesielt om våren, sier Andreassen.

At lokalbefolkningen og næringslivet kontakter Villrosa kommer ikke som noen stor overraskelse. Bedriften er stort sett de eneste i Bodø som leverer sommerblomster og prydbusker produsert i Nord-Norge.

-De tilbakemeldingene vi får hos kunder som kjøper produkter produsert i Nord-Norge er svært gode. Det er klart at sommerblomster eller prydbusker som er drevet fram her nord holder seg mye lengre enn blomster hentet sørpå eller fra utlandet, forteller Anita Solli Berg til radio8000.no

I følge eierne har Villrosa as som bedrift det utmerket på leira og noe ønske om større lokaler eller videre stor ekspansjon er ikke et diskusjonstema hos eierne. Villrosa selger varer og tjenester innen det tradisjonelle markedet. Tidvis kommer det forespørsler fra næringslivet om totalleveranser til kontorer eller utsmykkinger. Gjennom Euroflorist og direktekontakt med butikken på Rønvikleira kjøres det ut blomster til lokalbefolkningen og næringslivet. Eierne bygger opp virksomheten langsomt og vil møte våren med en større aktivitet på både sommerblomster og tilbehør. Men så er det dette med trender da! Moter finnes i de fleste bransjer gjelder det samme for Villrosa?

-Det gjør det så avgjort, forteller begge eierne. – Vi ser en trend med at de gamle potteplantene er på vei tilbake. Planter vi husker bestemor hadde i vinduskarmen. Det samme gjelder grønnplanter, forteller Vivian Andreassen. –Når det er snakk om snittblomster ser vi dette spesielt på en stadig større etterspørsel av nellik. Denne blomsteren er forbundet med begravelser men stadig flere eldre og unge kjøper denne spesielle blomsteren på grunn av holdbarheten, sier Anita Solli Berg til slutt.

Hør intervju med eierne av Villrosa as i Fredagsmagasinet

villrosa logo

Del gjerne våre saker:

Related posts

Leave a Comment