Nettstedet radio8000

Fredagsmagasinet vil bli det første som produseres for lokalradioen i Salten. Radioprogrammet er et næringsmagasin som omhandler bedrifter og organisasjoner i regionen. Gjennom nettstedet radio8000.no vil deltakere i magasinet bli presentert. I tillegg til dette vil intervju som er gjort legges ut på nettstedet, forteller produsent Børge Einvik til radio8000.no

Radio 8000 var i sin tid en av Nord-Norges største nærradiostasjoner. Nå ønsker tidligere medarbeidere å blåse liv i den gamle lokalradioen. Denne gangen som et produksjonsselskap for eksisterende lokalradioer. I tillegg til produksjon av radioprogrammer vil nettportalen bli et sted der befolkningen møter næringslivet og organisasjoner i nærmiljøet.

– Radio8000.no vil ikke være noen konkurrent til eksisterende lokalradioer i Nord-Norge. Vi er et produksjonsselskap som ønsker å tilby ulike radioprogrammer. Frem mot sommeren ønsker vi å presentere programideer til lokalradioer i Nord-Norge. Så langt har vi bare fått positive tilbakemeldinger i markedet, forteller Børge Einvik.

Nettstedet radio8000.no kommer til å bli svært viktig som kommunikasjonsverktøy til lokalbefolkningen. Det er første gang i nord at lokalradioprogrammer produseres på denne måten, forteller Einvik. For bedrifter og organisasjoner som deltar i Fredagsmagasinet vil disse bli presentert på nettstedet. I tillegg vil intervjuet som ble gjort legges ut sammen med presentasjonen på nettstedet. Dermed kan lokalbefolkningen høre intervjuet flere ganger og aktørene kan fritt benytte intervjuet på egen hjemmesider eller sosiale medier, sier Einvik til radio8000.no.

– Vi er en svært liten organisasjon og vil ikke gape over for mye i startfasen. Vi legger opp til to Fredagsmagasin i måneden. Det er svært tidkrevende å produsere radioprogrammer på den måten men vi håper at sluttresultatet skal bli interessant for lokalbefolkningen. I tillegg til dette planlegger vi flere temamagasiner innen reiseliv og hus, bil, båt og hage. Når det gjelder ”Radio 8000 Nattradio” på fredager får vi komme tilbake med mer informasjon når vi har sikret et forsvarlig grunnlag for drift av denne, sier Børge Einvik avslutningsvis.

Del gjerne våre saker:

Related posts

Leave a Comment