Suksess for nettportalen

-Det er mye man kan bli positivt overrasket av, men at radio8000.no skulle få så mange besøkende første uken på nett hadde vi ikke drømt om. Dette sier Torbjørn Elvenes som er en av initiativtakerne til å blåse liv i Radio 8000. I løpet av en uke har 25 prosent av Bodøs innbyggere vært innom radio8000.no. – At et produksjonsselskap som er under utvikling skal møtes med slik interesse kan være en tilfeldighet eller at noen ser fram til de produktene vi skal levere, sier Elvenes.

Det første radioprogrammet som ble produsert ble kjørt fredag ettermiddag. Fredagsmagasinet vil bli presentert på lokalradioen FM 8000 med sendetid fra 17.00 til 18.00. Første programmet gikk på fredag ettermiddag.

-Neste program er under planlegging og de som deltar i Fredagsmagasinet vil fortløpende bli presentert på nettportalen radio8000.no. Vi ønsker gjennom Fredagsmagasinet å nå mange og ulike aktører innen næringsliv eller organisasjoner. Det er ikke de største aktørene som er de viktigste men de man sjelden hører om. Vi ønsker gjennom Fredagsmagasinet å fortelle om et pulserende og interessant næringsliv i Salten og en region som i høyeste grad er på norgeskartet, forteller Elvenes til radio8000.no

Torbjørn Elvenes var tidligere ansvarlig redaktør i Radio 8000. Den samme tittelen vil han ha når produksjonsselskapet formelt blir stiftet og satt i drift. Til radio8000.no forteller Elvenes at dagens utgave av et medieselskap ikke kan tuftes på dugnad fra frivillige eller organisasjoner slik tilfellet var med den gamle lokalradioen. Det finnes ingen planer om å etablere noen ny lokalradio i markedet. Det radio8000.no skal være er et produksjonsselskap både for lyd, bilde, avis og nettproduksjoner. Nyetableringen som kommer vil være et supplement og en viktig samarbeidspartner til radiostasjoner i nord, forteller Elvenes.

-At radio8000.no vil ha en redaktørfunksjon er helt naturlig. Det vi produserer skal kvalitetssikres opp mot tradisjonell presse i Norge. Dette betyr at næringslivet skal få en profesjonell aktør i markedet og formidlere en seriøs samarbeidspartner. Neste sending kommer fredag den 13.mai. Håper vi har flaks med den datoen, sier Torbjørn Elvenes i en avslutningskommentar til radio800.no

Del gjerne våre saker:

Related posts

Leave a Comment